abstract_0100

Onze belofte

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij helpen je te focussen op je fans. Om je aandacht te richten op de ‘hidden treasures’ van je merk. We beloven je een groeiende, actieve en enthousiaste fanbase die jouw organisatie betere producten en dienstverlening maar bovenal meer resultaat oplevert. Want fans blijven langer, nemen meer producten af én brengen nieuwe klanten aan.

Meer fans, meer waarde

We helpen je om in contact te komen met je huidige fans en ze te (h)erkennen, activeren en belonen. Bijvoorbeeld door een fan engagement community op Facebook of door de bestaande klantprocessen aan te pakken. Hierdoor creëren we een vliegwiel waarin enthousiaste klanten graag met je mee denken en actief andere klanten gaan aandragen. Dat is niet alleen waardevol maar ook gewoon ontzettend leuk.

Met het merk als vertrekpunt

De mogelijkheden zijn eindeloos maar wij beginnen altijd bij het merk. Fans zijn namelijk fan van merken en niet van verzekeren of wasmiddel. Op basis van de doelgroep en de specifieke doelstellingen bedenken we samen hoe je bestaande fans kunt activeren en meer fans kunt creëren. Of we implementeren direct één van onze oplossingen.

Recente blogposts