fanminds image title

Meet the Fanminds

Businessgedreven marketeer, adviseur en loyaliteitsexpert

  • Groeide op in Nederland en Australië
  • Studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam
  • Afgestudeerd bedrijfseconoom, specialisatie marketing
  • 10 jaar ervaring als marketingadviseur en projectleider
  • Begeleidde talloze food introducties
  • Draait product-denken om in klant-denken
  • Scherp oog voor klantrelaties en resultaat in de markt
  • Gespecialiseerd in loyaliteit en customer journeys
  • Eigenaar van Fanminds
Guido schrijft, toetert en drumt. Een vaste dagelijkse column in de krant is het nog niet, maar Guido heeft inmiddels een kleine schare fans van zijn korte verhalen op Casuaris verzameld.

Onder het mom ‘het is ook onze mooiste dag uit uw leven’ verblijdt hij in het weekend als trombonist van The Wedding Sensations bruidsparen met veel energie en de alom bekende discoklassiekers. Thuis laat hij zijn energie liever los op zijn drumstel.

Ben je nieuwsgierig geworden naar zijn korte verhalen of wil je gewoon met Guido van gedachten wisselen over jouw business en fans? Tab dan door naar zijn contactgegevens!

Neem contact met me op:

   

  Fanminds FAQ
  Wat doen jullie nou eigenlijk precies?
  We helpen bedrijven om fans te herkennen, activeren en belonen. Om ze te stimuleren hun fanschap uit de dragen en (daarmee) nieuwe fans te creëren. Hiervoor hebben we verschillende oplossingen en een visie die dit onderbouwt.

  Vaak speelt gamification hierin een belangrijke rol. Met gamification wordt het namelijk makkelijk om je fans te herkennen, erkennen en belonen voor fangedrag! 

  Waar zitten jullie?
  We zijn gevestigd in Utrecht maar komen natuurlijk ook graag bij jou op bezoek. Zie ook onze contactgegevens
  Vanwaar de naam Fanminds?
  Zoals je bij onze visie kunt lezen draait bij ons alles om fans. Dat zijn niet per se klanten die nu de hoogste marge opleveren, maar wel de klanten die langdurig betrokken zijn en enthousiast over je praten op verjaardagen. En dat is nog veel meer waard.

  Wij zijn er van overtuigd dat een focus op fans ongekende potentie biedt. Daarvoor moet je wel in de ‘mind’ van de fans kijken én zijn. En precies daar helpt Fanminds je bij!

  Ik heb een andere vraag!
  Bel ons op 06-12586116 (Guido).
  Of vraag het ons via onze contactpagina!

   

  Recente blogposts